Soufiane Laghmouchi jaar langer G.V.V.V.’er

14 februari 2019

Soufiane Laghmouchi en G.V.V.V. hebben het aflopende contract met een seizoen verlengd, tot medio 2020. De aanvaller gaat daarmee zijn derde seizoen in bij de Veenendaalse tweededivisionist. 

 

De 28-jarige aanvaller, woonachtig in Barneveld, kwam begin 2017 over uit Zweden. Hij speelde tot dusver 59 officiële wedstrijden in het tenue van de Veenendaalse tweededivisionist en scoorde daarin vijftien keer. Zo schoot Laghmouchi in september 2017 zijn ploeg langs FC Dordrecht in de TOTO KNVB Beker (1-0). 

 

Soufiane Laghmouchi balt de vuist na zijn treffer tegen FC Dordrecht.

 

De Boer: ‘Goede speler op dit niveau’

Technisch manager Rob de Boer is blij dat de aflopende verbintenis is verlengd: "Soufiane Laghmouchi is een goede speler op dit niveau. Vorig seizoen kende Laghmouchi een uitstekende jaargang bij ons, maar ook dit seizoen weet de aanvaller in verschillende wedstrijden zijn meerwaarde te tonen. De staf en technische commissie willen graag met Laghmouchi verder en vertrouwen erop dat hij ook volgend seizoen van grote waarde zal zijn voor het elftal."

 

Soufiane Laghmouchi haalt met uitgestoken tong uit in de wedstrijd tegen Kozakken Boys. 

 

Veertien spelers vastgelegd

Soufiane Laghmouchi is de veertiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk en Tom Oostinjen aan en verlengde het de contracten van Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

 

 

Fotografie: Orange Pictures