Tom Oostinjen keert terug bij G.V.V.V.

3 januari 2019

Tom Oostinjen keert na vier seizoenen afwezigheid terug bij G.V.V.V. De middenvelder annex verdediger komt na dit seizoen over van SV Spakenburg en tekent voor een seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist. 

 

De 27-jarige Oostinjen is geen onbekende bij G.V.V.V. In 2010 kwam de talentvolle speler voor het eerst naar de blauwe zijde van sportpark Panhuis, waarna hij in de zomer van 2013 het blauwe shirt verruilde voor een profavontuur bij Go Ahead Eagles. Hierna keerde Oostinjen weer terug naar G.V.V.V. om in 2015 naar Spakenburg te verkassen.
Hij speelde in vier seizoenen in totaal 95 officiële wedstrijden voor de Veenendaalse tweededivisionist, waarin hij tien keer scoorde. 
 

De Boer: ‘Zeer blij met deze aanwinst’

Technisch manager Rob de Boer is in zijn nopjes met het aantrekken van oude bekende Tom Oostinjen: “Tom is voor G.V.V.V. een zeer goede aanwinst. Hij kan met zijn kwaliteiten zowel op het middenveld als centraal achterin spelen. Hij komt daar goed tot zijn recht en wil graag op die posities spelen. Daarom heeft hij voor G.V.V.V. gekozen.”

 

Tom Oostinjen keert na vier seizoenen weer terug bij G.V.V.V. 

 

Tien spelers vastgelegd 

Met de komst van Tom Oostinjen heeft G.V.V.V. nu tien spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Eerder verlengden Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong hun contract.