Topscorer Jeremy de Graaf tekent nieuw contract

16 november 2018

Jeremy de Graaf en G.V.V.V. hebben de handtekeningen gezet onder een nieuw tweejarig contract. De 28-jarige spits gaat daarmee voor zijn derde en vierde seizoen op het Veenendaalse Panhuis. 

 

Jeremy de Graaf kent een persoonlijk goed seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist. De in Amsterdam woonachtige aanvaller was dit seizoen bij elf van de twintig doelpunten betrokken en heeft daarmee een groot aandeel in de doelpuntenproductie van G.V.V.V. 

 

De Graaf: ‘Team is tot goede prestaties in staat’

‘Logischerwijs ben ik erg blij met de verlenging van mijn contract’, aldus De Graaf over zijn nieuwe verbintenis. ‘Ondanks een mindere seizoenstart ben ik ervan overtuigd dat dit team tot goede prestaties in staat is dit seizoen en de komende seizoenen. Ik hoop daar een mooie bijdrage aan te leveren.’

 

 

De Boer: ‘Wij zien nog genoeg potentie in De Graaf’

‘Jeremy doet het dit jaar prima’, concludeert Rob de Boer namens de technische commissie. ‘Vorig seizoen was Jeremy topscorer met dertien goals. Ook dit jaar doet hij het prima. Hij heeft van onze twintig doelpunten er zelf zeven gescoord en heeft vier keer een assist gegeven. Een prima gemiddelde! Wij zien nog meer potentie in De Graaf en daarom zijn wij blij dat wij zijn contract met twee jaar hebben weten te verlengen.’ 

 

Zes spelers vastgelegd 

Met de contractverlenging van Jeremy de Graaf heeft G.V.V.V. zes spelers weten vast te leggen voor volgend seizoen. Eerder verlengden Johan Jansen en Taoufik Adnane hun contract met een seizoen en Robin Mulder en Laurens van der Voort met twee seizoenen. Mart de Jong heeft een doorlopende verbintenis, tot medio 2020.