Van den Berkt blijft, Van de Beek vertrekt

17 januari 2019

Doelman Joshua van den Berkt heeft zijn aflopende contract bij G.V.V.V. met een seizoen verlengd. Sluitpost Bart van de Beek en G.V.V.V. hebben in goed onderling overleg besloten om het contract niet te verlengen. 

 

Joshua van den Berkt kwam vorig seizoen over van tweedeklasser Blauw Geel’55 en maakt dit seizoen zijn minuten voornamelijk in het tweede elftal en enkele oefenwedstrijden van de hoofdmacht. Met het vertrekken van Van de Beek wordt de 21-jarige sluitpost volgend seizoen tweede keeper van de hoofdmacht. 

 

Van den Berkt: "Blij met vertrouwen van de club"

De in Barneveld woonachtige Van den Berkt kijkt uit naar volgend seizoen: "Ben blij dat ik volgend seizoen een plekje mag doorschuiven als tweede keeper van de club. Het geeft mij een goed gevoel dat de club tevreden over mij is en het vertrouwen in mij uitspreekt middels deze contractverlenging."

 

Doelman Joshua van den Berkt verlengde zijn contract met een jaar.

 

Bart van de Beek vertrekt

Bart van de Beek kwam twee seizoenen geleden over van voetbalvereniging DESO en maakte in zijn loopbaan bij de Veenendaalse tweededivisionist zijn minuten voornamelijk in oefenwedstrijden. De 33-jarige goalie maakte vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen De Treffers zijn basisdebuut in de hoofdmacht van de vereniging, maar viel na negen minuten geblesseerd uit. Het was het enige optreden van de sluitpost in een officiële wedstrijd van G.V.V.V.

 

De doelman kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij de club: "G.V.V.V. is een prachtige vereniging met een geweldige groep jongens. Ik ben trots dat ik twee jaar voor deze club mocht uitkomen."

 

De club bedankt Bart van de Beek voor zijn inzet en verleende diensten bij de vereniging en wenst hem veel succes in de zoektocht naar een nieuwe club.

 

Bart van de Beek vertrekt na dit seizoen bij G.V.V.V.

 

Elf spelers vastgelegd 

Met het verlengen van Joshua van den Berkt heeft G.V.V.V. nu elf spelers gecontracteerd voor volgend seizoen. Eerder trok het Tom Oostinjen aan en verlengde het de contracten van Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.