Van Meegdenburg ook volgend seizoen assistent

5 december 2018

Dennis van Meegdenburg (44) is ook volgend seizoen assistent-trainer bij de hoofdmacht van G.V.V.V. De tweededivisionist en de clubtopscorer aller tijden kwamen een nieuw eenjarig contract overeen, waardoor Van Meegdenburg volgend seizoen assistent blijft van Niek Oosterlee.

 

Onder leiding van oud-trainer John de Wolf werd de 118-voudig doelpuntenmaker Van Meegdenburg toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal als assistent-trainer. In de jaren daarna is dat ongewijzigd gebleven, waardoor Van Meegdenburg na de zomer begint aan zijn vierde seizoen.  

 

Dennis van Meegdenburg is vanaf volgend seizoen alle trainingsavonden en de wedstrijddag actief in zijn functie. Dit seizoen trainen Diepeveen en Van Meegdenburg beiden twee avonden, gezamenlijk met hoofdtrainer Oosterlee, de hoofdmacht. 

 

Van Meegdenburg: “Erg naar mijn zin als assistent”

Dennis van Meegdenburg voelt zich als een vis in het water, in zijn rol als assistent-trainer: “Ik heb het erg goed naar mijn zin als assistent-trainer van het eerste elftal. Ben daarom ook erg blij dat ik volgend seizoen samen met Niek weer voor de groep mag staan!”

 


Van Meegdenburg: "Blij dat ik ook volgend seizoen samen met Niek voor de groep mag staan".

 

Budding: “Vertrouwen in progressie”

Ook bestuurslid Voetbal Technische Zaken Loek Budding is erg content met de verlenging van Van Meegdenburg: “Ik ben er erg blij mee dat Dennis ook volgend seizoen assistent-trainer zal zijn van Niek Oosterlee, maar dan voor drie trainingen per week en uiteraard op zaterdag.

 

Budding ziet nog genoeg kansen in de ontwikkeling bij Dennis: “Hij heeft aangegeven nog veel van Niek te kunnen en te willen leren en ik heb er vertrouwen in dat dat zeker zal lukken.”