Veense oefenderby zaterdag gaat niet door

5 november 2018

Maandagochtend is bekend geworden, uit monde van technische man Rob de Boer, dat G.V.V.V. het geplande oefenduel komende zaterdag tegen buurman DOVO in het kader van de Rabobank Charity Cup heeft afgeblazen.

De reden hiervoor ligt in het feit dat ons vlaggenschip geen representatief team op de been kan brengen en dat mogen alle toeschouwers die zouden komen toch minimaal verwachten.

Spoeling dun
Rodny Hofman en Wilco den Hartog zouden sowieso niet aanwezig zijn door een al ver voor deze wedstrijd gepland weekeind uit.
Na de wedstrijd tegen Katwijk van afgelopen zaterdag kwamen daar de absenties nog bij van: Mart de Jong, die dat duel alleen kon spelen met gebruik van pijnstillers, Bart Hulsbos die zijn zwakke lies weer voelde opspelen, en daarnaast moest ook Robin Mulder voortijdig naar de kant vanwege enkelklachten.
Met de al eerder flink gevulde ziekenboeg  waarin Martin van Eck, Laurens van der Voort, Jeremy de Graaf en Guido Janssen verbleven, werd de spoeling van de A-selectie wel erg dun om een representatief elftal in het veld te brengen voor deze oefenderby.