Wesley Goeman volgend seizoen naar G.V.V.V.

15 april 2019

G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Wesley Goeman. De 27-jarige middenvelder annex verdediger tekent voor een seizoen op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. 

 

Met Wesley Goeman versterkt G.V.V.V. zich opnieuw met een bekende speler binnen het amateurvoetbal. Afgelopen winter verkaste Goeman van Rijnsburgse Boys naar VVSB, waar hij sinds februari met een breuk in het middenvoetsbeentje noodgedwongen vanaf de zijlijn moet toekijken. Eerder speelde de verdedigende middenvelder voor DHC Delft en SVV Scheveningen. 

 

De Boer: “Speler met ervaring en kwaliteiten”

Technisch manager Rob de Boer weet met Wesley Goeman opnieuw een speler met ervaring en kwaliteit binnen te halen. “Wesley kan bij zowel in de verdediging als op het middenveld uitstekend uit de voeten,” reageert De Boer verheugd. “Wij zijn blij dat Wesley Goeman zich voor volgend seizoen aan onze club heeft verbonden.” 

 

Wesley Goeman, hier nog in actie voor Rijnsburgse Boys, tekent een contract voor een seizoen.

 

Zestien spelers vastgelegd

Wesley Goeman is de zestiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk en Tom Oostinjen aan en verlengde het de contracten van Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.