Wilco den Hartog blijft G.V.V.V. trouw

6 december 2018

Wilco den Hartog blijft ook volgend seizoen G.V.V.V. trouw. De 30-jarige verdediger kwam donderdag een nieuw eenjarig contract overeen met de Veenendaalse tweededivisionist.  

 

De rasechte G.V.V.V.’er speelde tot dusver al 284 officiele wedstrijden in het blauwe tenue en geeft deze indrukwekkende cijfers nog meer glans, nu hij een nieuw contract heeft getekend en daarmee zijn twaalfde seizoen in gaat bij de blauwhemden. De Veenendaler is een bekend gezicht in de Veenendaalse sport en was enkele jaren geleden de drijvende kracht achter de succesvolle G.V.V.V. Voetbal Academie. 

 

Den Hartog: ‘Vooruitzichten stemmen mij tevreden’

“Ik ben blij dat ik er bij G.V.V.V. nog een jaar aan vast kan plakken,” aldus de ambitieuze Den Hartog. “Ik wil nog steeds op hoog niveau acteren en presenteren en dat is bij G.V.V.V. mogelijk! De vooruitzichten voor volgend seizoen stemmen mij tevreden.”

 


Den Hartog: "Ik wil op hoog niveau acteren en presteren".

 

De Boer: ‘Van waarde voor G.V.V.V.’

Rob de Boer is namens de technische commissie erg blij dat wederom een vaste waarde heeft verlengd. “Wilco is al jarenlang een belangrijke kracht in ons elftal en laat zien dat hij van waarde is voor G.V.V.V. Daarnaast is Den Hartog pas 30 jaar en geloven wij in een goed twaalfde jaar.”

 

Zeven spelers vastgelegd

Wilco den Hartog is de zevende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft weten vast te leggen. Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong hadden al in een eerder stadium hun contract verlengd.