Zaalselectie bereidt zich voor op toernooi

28 december 2018

De spelers uit de hoofdmacht die vrijdag namens G.V.V.V. deelnemen aan het Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi hebben woensdag een dagje meegelopen met het zaalvoetbalteam van FC De Heuvelrug. 

 

Om de spelers uit het eerste elftal van de Veenendaalse tweededivisionist goed voor te bereiden op het drukbezochte zaalvoetbaltoernooi, nodigden coach Hicham Saidi en aanvoerder Mourad Marbouh (vorig jaar nog speler van G.V.V.V.) de spelers uit om hen de fijne kneepjes van het zaalvoetbal te leren. 

 

De selectie van G.V.V.V. voor het Jan Rebergen zaalvoetbaltoernooi, met Mourad Marbouh (in groen) en Hicham Saidi (in wit) aan de rechterkant.

 

“Deze jongens weten echt wel hoe ze moeten voetballen, dat hoeven wij hen niet meer te leren”, aldus coach Saidi. “Het is echter wel mooi om de jongens tactieken met betrekking tot het zaalvoetbal bij te brengen. Een hele eer om dat namens FC De Heuvelrug te mogen doen.”

 

Vrijdagmiddag kan de ‘zaalselectie’ de aangeleerde kunsten vertonen in sporthal West, wanneer G.V.V.V. om 14:00 uur het Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi opent. Kijk voor het volledige programma hier