Zo bereidt het eerste elftal zich voor op 19/20

4 juni 2019

Na een vakantie van een kleine twee maanden start de hoofdmacht op maandag 15 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de eerste training. De hoofdmacht traint in de zomer een kleine zes weken, speelt zeven oefenwedstrijden en bergt drie dagen haar tenten op in Sneek tijdens een trainingskamp. 

 

G.V.V.V. sloot het tweede seizoen in de tweede divisie af met een tiende plaats en richt na de vakantie de pijlen op een vierde jaargang in de hoogste amateurcompetitie van Nederland. De eerste speelronde in de tweede divisie wordt afgewerkt op zaterdag 24 augustus. Op woensdag 25 september staat de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker gepland, een ronde waarin G.V.V.V. als tweededivisionist instroomt.  

 

Oefenpartners

De ploeg van trainer Niek Oosterlee treft in de voorbereiding OJC Rosmalen (Derde Divisie zondag), Sparta Nijkerk (Hoofdklasse), ODIN ’59 (Derde Divisie zaterdag), O.S.S. ’20 (Derde Divisie zondag), USV Hercules (Derde Divisie zondag), DVS ’33 (Derde Divisie zaterdag) en de beloften van RKC Waalwijk.

 

 

Trainingsweekend

De hoofdmacht slaat van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus de tenten op in Sneek, waar een trainingskamp op het programma staat. Op vrijdagavond 2 augustus treffen de Veenendalers derde divisionist ODIN ’59 uit Heemskerk, op het sportpark van ONS Sneek. 

 

Wanneer de KNVB het competitieschema van de Tweede Divisie bekendmaakt en de loting houdt voor de TOTO KNVB Beker, is nog niet bekend.

 

Overzicht voorbereiding hoofdmacht

Maandag 15 juli

Eerste training (aanvang 19:45 uur)

 

Zaterdag 27 juli

G.V.V.V. – OJC Rosmalen (aanvang 14:30 uur)

 

Dinsdag 30 juli

G.V.V.V. - Sparta Nijkerk (aanvang 20:00 uur)

 

Vrijdag 2 augustus

ODIN ’59 – G.V.V.V. (aanvang 20:00 uur, complex ONS Sneek)

 

Dinsdag 6 augustus

G.V.V.V. – O.S.S. ’20 (aanvang 20:00 uur)

 

Zaterdag 10 augustus

USV Hercules – G.V.V.V. (aanvang 14:30 uur)

 

Dinsdag 13 augustus

G.V.V.V. – DVS ’33 (aanvang 20.00 uur)

 

Zaterdag 17 augustus

G.V.V.V. – Jong RKC Waalwijk (aanvang 14.30 uur)

 

Zaterdag 24 augustus

Start van de Tweede Divisie

 

Woensdag 25 september

Tweede kwalificatieronde TOTO KNVB Beker