Accreditatieprocedure G.V.V.V. – PSV

28 november 2019

G.V.V.V. ontvangt op woensdag 18 december eredivisionist PSV in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Mediavertegenwoordigers dienen voor deze wedstrijd een accreditatieverzoek in te dienen bij de persafdeling van G.V.V.V.

 

Voetbalvereniging G.V.V.V. wil een goede gastheer zijn voor al haar gasten. Om de – naar verwachting – grote mediabelangstelling op een juiste manier te kunnen bedienen en verwerken is voor de bekerwedstrijd tegen PSV een accreditatieprocedure gestart. 

 

Accrediteer tijdig!

Alle media zijn verplicht een accreditatieverzoek in te dienen bij persvoorlichter Youri van Doorn (communicatie@gvvv.nl). Uiterlijk vrijdag 13 december dient uw komst kenbaar te worden gemaakt. Laat in het verzoek weten namens welk medium verslag wordt gedaan. Geaccrediteerde media ontvangt een paar werkdagen voor de wedstrijddag alle benodigde informatie. Mocht u eerder vragen hebben, dan kunt u dit laten weten aan onze persvoorlichter.

 

Interviewverzoeken

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen PSV al interviews afnemen? Ook dat kunt u via de persvoorlichter regelen. Interviews op de wedstrijddag kunnen dan kenbaar worden gemaakt.