Berry Powel completeert selectie G.V.V.V.

8 augustus 2019

G.V.V.V. heeft zich versterkt met Berry Powel. De 39-jarige aanvaller komt over van DVS’33 en tekent een contract voor een seizoen bij de blauwhemden. Met de komst van Powel is de selectie voor 2019/2020 rond. 

 

Berry Powel heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgebouwd op het hoogste amateurniveau. De 39-jarige inwoner van Amersfoort speelde bij Kozakken Boys en IJsselmeervogels in de Tweede Divisie. Vorig seizoen speelde Powel voor derdedivisionist DVS’33. Hij scoorde voor de ploeg uit Ermelo negen keer en gaf acht assists. Vanaf donderdagavond traint de aanvaller mee met de ploeg van Niek Oosterlee. 

 

 

Powel: ‘Past qua stijl uitstekend bij mij’

Voor Berry Powel was het een gemakkelijke keuze om voor G.V.V.V. te kiezen: ‘Qua stijl past dit team uitstekend bij mij. Het niveau is natuurlijk ook mooi. Zocht iets dichterbij huis, dat heb ik in deze club nu gevonden.’ Doelen stellen voor dit seizoen wil Powel nog niet. ‘Heb voor mijzelf geen vaste doelen. Wil veel spelen en veel doelpunten maken.’ 

 

Selectie compleet

Met de komst van Berry Powel is de selectie voor 2019/2020 compleet. Hij is de 22stespeler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Patrick Prosper Fini, Joeri Potjes, Nick van der Linden, Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk, Tom Oostinjen, Wesley Goeman en Damiano Schet aan en verlengde het de contracten van Martin van Eck, Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

 

Fotografie: Orange Pictures