Complete A-selectie start voorbereiding

16 juli 2019

Een complete A-selectie is maandagavond begonnen aan de voorbereiding op seizoen 2019/2020. Op een gloednieuwe kunstgrasmat werkte de nieuwe selectie haar eerste training af.

 

Op afwezigheid van assistent-trainer Dennis van Meegdenburg en keeperstrainer Danny Lücke na, was de volledige A-selectie inclusief staf aanwezig om de eerste training van het nieuwe seizoen te starten. Onder toeziend oog van ongeveer vijftig supporters werkte bijna iedereen gezamenlijk de eerste loopoefeningen af.

 

Blessures

In dat gezelschap ontbrak alleen de aanwezigheid van Wesley Goeman, Martin van Eck en Jesse van Nieuwkerk. Deze spelers kampten nog met blessures, waardoor zij onder toeziend oog van fysiotherapeut Daan Gelsing en verzorger Jan van Pommeren aangepaste oefeningen deden. 

 

Jesse van Nieuwkerk dacht aanhankelijk dat hij onder het mes moest voor een ingreep aan de enkel, maar kreeg maandag bij zijn bezoek aan het ziekenhuis te horen dat het dragen van een brace en het houden van circa vier weken rust voldoende was. De boomlange aanvaller hoopt dan ook vanaf de competitiestart volledig aan te haken bij de selectie.

 

Eerste trainingsweek

De volledige selectie werkt komende week een druk programma af. Woensdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend wordt er getraind. Maandag 22 juli speelt de hoofdmacht een eerste oefenwedstrijd, op het eigen sportpark Panhuis is FC Lienden dan de tegenstander. Aanvang van dit treffen is 19:30 uur.  

 

Een foto-impressie van de eerste training, gemaakt door Brenda Dekker, is hier te vinden.