In de media: ‘G.V.V.V. leidt onverdiende nederlaag’

25 november 2019

G.V.V.V. heeft afgelopen zaterdag de amateurklassieker tegen Spakenburg onverdiend verloren zo concludeerde de media. G.V.V.V. verloor met 1-2. Een mediaoverzicht.

 

Powel stond na afloop van de wedstrijd de Veenendaalse Krant te woord: ‘’Het is zonde, want vooral in de eerste vijfenveertig minuten was G.V.V.V. de baas over Spakenburg. Het was feller in de duels en mede daardoor kreeg het ook mogelijkheden. Normaal gesproken weet Powel daar wel raad mee, maar ditmaal niet. "Allemaal net niet hé", bromde de aanvaller na afloop. "Of er stond iemand voor, of ik raakte de bal niet goed of een Spakenburg-speler kon net de bal net blokken. Maar goed, het klopt. Eentje van die kansen had wel tegen de touwen gemoeten."

 

Powel: "Allemaal net niet hé”

 

"Ik hoopte op nog een mogelijkheid in de slotfase”, blikt Powel terug, die vaker in de blessuretijd een doelpunt produceerde. "Helaas bleef die kans uit. Deze nederlaag vind ik onnodig, want vooral in de eerste helft waren wij de betere ploeg. Je moet alleen jezelf belonen en dat zijn we vergeten. Of we nu weer naar onder moeten kijken? Nee, dat denk ik niet. Dat had gemoeten als we vorige week hadden verloren, maar niet nu. Natuurlijk wil je de aansluiting naar boven vinden, alleen is er nu niets aan de hand.” (Verslag Veenendaalse Krant).

 

 

Niek Oosterlee: "Een gelijkspel had nog niet eens verdiend geweest vandaag’’

 

Na afloop van de wedstrijd stond Trainer Niek Oosterlee verslagever Bert Kous te woord (RTV Utrecht): "Het is een beetje gestolen", reageert Oosterlee. "Wij maken onze kansen niet af en we kregen er heel makkelijk twee om onze oren. Ik heb gewoon een heel goed G.V.V.V. gezien. Spakenburg speelde heel erg op de omschakeling. Ze zijn eigenlijk niet gevaarlijk geweest", zegt Oosterlee overtuigend.

Spakenburg-trainer Eric Meijers is het niet met Oosterlee eens. Hij vindt de overwinning niet gestolen.
"Wij hebben vandaag bepaald op het veld wat er gebeurde", aldus de trainer van de Veenendalers. "Een gelijkspel had nog niet eens verdiend geweest vandaag. Soms krijg je iets meer, soms krijg je iets minder. Daar word je een grote man van."

 

FOX Sports

Bekijk de samenvatting en interviews na afloop van de wedstrijd hier, gemaakt door FOX Sports.

 

Samenstelling: GVVV.nl/Daan van Eijk

Fotografie: Dick Gijsbertsen