In de media: ‘G.V.V.V. terug op aarde’

4 november 2019

G.V.V.V. is na de midweekse bekerzege op Helmond Sport weer terug op aarde. De Veenendaalse formatie verloor zaterdag met duidelijke cijfers op bezoek bij HHC Hardenberg. Een mediaoverzicht. 

 

Wilco den Hartog sprak tegenover het AD/Utrechts Nieuwsblad over zijn twee gele kaarten. “Ik vond dat hij die eerste kaart erg gemakkelijk gaf en raakte gefrustreerd. Daarna liet ik mij gaan en dat is stom", trok Den Hartog het boetekleed aan. Ook het spel van zijn ploeg leidde tot frustratie, bekende de centrale verdediger. “Ik word gek van onze wisselvalligheid. Na dinsdag had ik het gevoel dat ons vertrouwen gegroeid was, maar we hebben gefaald en kwamen op alle fronten tekort."

 

Davelaar: "Moeten niet om de hete brei heen draaien"

 

“Mogen elkaar best wat vaker de waarheid vertellen”

Corné Davelaar sprak in De Gelderlander over het gebrek aan wat zijn ploeg niet bracht, in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Helmond Sport. “En dat is geen incident. Het begint structureel te worden. We zijn op een punt beland, waarop we naar onderen moeten kijken en dat hebben we aan onszelf te wijten. We moeten elkaar vaker de waarheid vertellen, niet om de hete brei heen draaien", stelt Davelaar.

 

“Deze middag sloeg nergens op”

Verslaggever Mark Kloostra sprak namens RTV Utrecht na afloop van de nederlaag in Hardenberg met trainer Niek Oosterlee. "Als ik spelers nog moet prikkelen, hoor je niet op dit niveau thuis”, aldus de oefenmeester. Ook doelman Johan Jansen en aanvoerder Wilco den Hartog spraken voor de microfoon van de regionale zender. (De interviews)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: ProShots/Michael Bulder