In de media: ‘Panhuis weer decor bekerstunt’

30 oktober 2019

Sportpark Panhuis was dinsdagavond opnieuw het decor van een bekerstunt. De ploeg van trainer Niek Oosterlee versloeg eerstedivisionist Helmond Sport met 2-1 en stroomt door naar de tweede ronde van het bekertoernooi. Een mediaoverzicht.

 

‘Weg thuissyndroom en laat de maand november maar komen. Met die conclusie stapte G.V.V.V. dinsdagavond van het veld’, opent De Gelderlander/De Vallei. Ondanks dat de eerste thuiszege in de competitie nog op zich laat wachten, is het volgens de regionale krant een kwestie van tijd tot dat ook gaat gebeuren. "Tegen Helmond Sport hebben we strijdlust en wilskracht getoond. We moesten tot het gaatje gaan om de zege over de streep te trekken, maar dat hebben de jongens met volle overtuiging gedaan. Op een wijze, die ik graag elke week terugzie,” sprak trainer Oosterlee na afloop.

 

‘Eindelijk swingt G.V.V.V. op Panhuis’

Het AD/Utrechts Nieuwsblad sprak na afloop van de wedstrijd met Wesley Goeman, want was hij nu wel of niet de doelpuntenmaker van de winnende treffer? ”Volgens mij werd de bal licht getoucheerd, maar zullen we de goal gewoon op mijn naam zetten'', lachte Goeman na afloop. “Ik ben onder andere gehaald voor mijn spelhervattingen, gelukkig leverden die vandaag twee goals op. Waarom het in de competitie niet lukt? Geen idee, maar als we ons spel van vanavond elke week op de mat leggen, hoeven wij voor niemand bang te zijn.''

 

Goeman: "Als we ons spel van vanavond elke week op de mat leggen, hoeven wij voor niemand bang te zijn."

 

“Dit is echt genieten en schitterend voor de club”

De Veenendaalse Krant sprak direct na afloop van de wedstrijd met Mart de Jong, die geloofde in een stunt. “Ja, want wij kregen de mogelijkheden. Een grote kans van Powel en een paar schoten van afstand. We hebben de wedstrijd over de streep getrokken en dit is fantastisch voor de club. Financieel gezien, maar ook qua status. Ik denk dat het vanavond in de kantine wel laat kan worden, want dit gaan we vieren." (Volledig artikel)

 

“Soms moet je ook een beetje geluk hebben”

Trainer Niek Oosterlee verscheen na afloop van de wedstrijd voor de microfoon van RTV Utrecht. “Ik denk dat we tegen Helmond Sport makkelijker voetballen dan tegen IJsselmeervogels of AFC”, aldus de oefenmeester. “We komen in de competitie betere ploegen tegen dan Helmond Sport.” 

 

Ook Wesley Goeman, belangrijk met zijn doelpunt en assist, verscheen voor de microfoon van het regionale radiostation. (De interviews)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: ProShots/Stefan Koops