In de media: 'G.V.V.V. grijpt zege in slotfase'

17 november 2019

G.V.V.V. pakte afgelopen zaterdag de volle buit in de slotminuut. Dankzij de eerste goal van Jesse van Nieuwkerk voor de hoofdmacht won G.V.V.V. met 1-2 van TEC. Een mediaoverzicht.

 

Jesse van Nieuwkerk: "Daar sta je voor als spits’’

 

Na afloop van de wedstrijd stond Jesse van Nieuwkerk voor de camera van RTV Utrecht: "Sinds een paar weken is bij G.V.V.V. weer de Jesse te zien die ik bij Quick Boys was. Een Jesse die achter elke bal aansleurt en het verdedigers moeilijk maakt."

 

Van Nieuwkerk had niet verwacht dat hij in de streekderby tegen TEC in de spotlights zou staan. Hij had zich niet geschoren. "Volgende week zal de baard eraf zijn", zegt de matchwinner met een lach.

 

"Als Jesse in je nek zit, heb je een probleem"

 

Ook Niek Oosterlee kwam na de wedstrijd aan het woord bij RTV Utrecht:  "In de rust dacht ik: dit is een avond van Van Nieuwkerk". "Dat heeft te maken met mijn gevoel, zijn enthousiasme en dat hij moeilijk te bespelen is voor tegenstanders. Zeker op het hobbelige veld van TEC, waar je weinig tijd hebt om een bal aan te nemen. Als Jesse dan in je nek zit, heb je een probleem."

 

Op de vraag of van Nieuwkerk volgende week zijn basis debuut maakt in de streekderby tegen Spakenburg wil Niek Oosterlee nog geheim houden: "Daar ga ik nog een paar nachtjes over slapen. Ik ga Spakenburg niet wijzer maken."

 

FOX Sports

Bekijk de samenvatting en interviews na afloop van de wedstrijd hier, gemaakt door FOX Sports.

 

Samenstelling: GVVV.nl/Daan van Eijk

Fotografie: Brenda Dekker/RTV Utrecht