In de media: IJsselmeervogels straft fouten G.V.V.V. genadeloos af

7 oktober 2019

 ‘’IJsselmeervogels straft fouten G.V.V.V. genadeloos af'', kopt de Gelderlander. Wat wordt er allemaal geschreven over de wedstrijd tussen G.V.V.V. en IJsselmeervogels (0-3)? Lees het in de rubriek G.V.V.V. in de media.
 

Gebrek aan onderlinge communicatie en het niet nakomen van afspraken waren de oorzaak dat G.V.V.V. met 0-3 van IJsselmeervogels verloor. Tot die conclusie kwam trainer Niek Oosterlee.
“Bij de. wedstrijdbespreking zijn er duidelijke afspraken gemaakt over de te volgen strategie tegen IJsselmeervogels. Binnen tien minuten werd er al een afspraak niet nagekomen en kwam IJsselmeervogels op 0-1. In de tweede helft gebeurde dat bij de 0-3 opnieuw. Dat moeten we onszelf aanrekenen.” 
Ahmed El Azzouti profiteerde bij een vrije trap voor IJsselmeervogels van miscommunicatie in de Veenendaalse verdediging (0-1), hetzelfde deed Danny van den Meiracker in de tachtigste minuut, schrijft De Gelderlander. (Verslag)

 

Veenendaalse Krant: Met de staart tussen de benen hebben de spelers van G.V.V.V. na de verloren wedstrijd tegen IJsselmeervogels de kleedkamer opgezocht. De ploeg van Niek Oosterlee verloor met 0-3 en gaf geen moment thuis. Het spel was matig, duels werden amper gewonnen en vooral in de eerste helft hadden de Veenendalers veel te veel ontzag voor de koploper uit de Tweede Divisie.  (Verslag)

 

‘’IJsselmeervogels heeft de regioderby in de Tweede Divisie tegen G.V.V.V. eenvoudig gewonnen. De ongeslagen koploper was op Panhuis met 3-0 de baas over de Veenendalers’’, schrijft RTV Utrecht. (Verslag)

 

"Ik ben geschrokken van het niveauverschil", zegt Taoufik Adnane van G.V.V.V. Hij en zijn ploeggenoten verloren zaterdag de regioderby met 3-0 van IJsselmeervogels. (Interview Adnane bij RTV Utrecht)

 

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen