G.V.V.V. loot Kozakken Boys in bekertoernooi

31 augustus 2019

G.V.V.V. is in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker gekoppeld aan Kozakken Boys. De blauwhemden spelen op 24, 25 of 26 september een thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Werkendam. 

 

Door het uitkomen van zowel Kozakken Boys als G.V.V.V. in de Tweede Divisie, waren beide ploegen rechtstreeks geplaatst voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De winnaar van deze wedstrijd stroomt door naar de eerste ronde van het bekertoernooi. Hier stromen de kampioen en drie periodekampioenen van de Tweede Divisie van vorig seizoen in en de betaald voetbalclubs uit de Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie. Ajax, AZ, Feyenoord en PSV stromen pas in de tweede ronde in, omdat zij zich wisten te plaatsen voor de groepsfase van Champions League of Europa League. 

 

De thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys wordt gespeeld op 24, 25 of 26 september. Zodra dit bekend is, leest u dan op onze kanalen. 

 

Eerste ronde
Ook is er al geloot voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. De winnaar van het duel G.V.V.V. - Kozakken Boys speelt een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Speeldata zijn: 29, 30 of 31 oktober.