G.V.V.V. trekt verdediger Joël van Wijk aan

23 december 2019

G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Joël van Wijk. De 24-jarige verdediger komt over van het Edese DTS en tekent een contract voor een seizoen.

 

De lange Van Wijk startte met voetballen in de jeugd van DTS Ede en doorliep de gehele opleiding om uiteindelijk in het eerste elftal een vaste waarde te worden. De Edenaar speelde al meer dan honderd officiële wedstrijden voor het vlaggenschip van eersteklasser DTS en werd medio 2018 verkozen tot ‘Voetballer van het Jaar’ in de gemeente Ede. 

 

Centrale verdediger Joël van Wijk speelt al sinds zijn jeugd bij DTS Ede.

 

De Boer: “Mooi om regiotalent aan te trekken”

Technisch manager Rob de Boer reageert namens de technische commissie enthousiast op de komst van de verdediger: “Joël is het grote talent van Ede. Een centrale verdediger van 1,95 meter. Het is mooi om een regiotalent aan onze selectie te kunnen toevoegen.”

 

Zes spelers vastgelegd

Joël van Wijk is de zesde speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. Eerder verlengde Mart de Jong en Johan Jansen hun contract. Robin Mulder, Jeremy de Graaf en Laurens van der Voort hebben nog een doorlopend contract tot medio 2021.