Jochem Twisker nieuwe hoofdtrainer G.V.V.V.

19 december 2019

Jochem Twisker wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van G.V.V.V. De 47-jarige oefenmeester tekent een contract voor een seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist.

 

Twisker begon zijn trainerscarrière bij SV Spakenburg, waar hij als jeugdtrainer doorgroeide naar hoofdtrainer van het eerste elftal. Na drie seizoenen in het vissersdorp, ging de inwoner van Bussum aan de slag bij asv De Dijk. De afgelopen twee seizoenen was Twisker actief bij USV Hercules.

 

Twisker: “Zeer tevreden met de overgang”

Jochem Twisker reageert verheugd op zijn komst naar G.V.V.V. “Ik ben zeer tevreden met de overgang. G.V.V.V. is al jaren een stabiele factor in de top van het amateurvoetbal. Als tegenstander hebben zij mij de nodige hoofdbrekens bezorgd, een elftal dat altijd goed in elkaar zit”, aldus de oefenmeester. 

 

“Persoonlijk wilde ik weer terug naar het hoogste amateurniveau bij een club met een stevige achterban. Dat er al jaren in rust wordt gewerkt is iets waar ik als trainer ook naar kijk. Al zijn daar te allen tijde prestaties voor nodig.”

 

Twisker: "G.V.V.V. is een elftal dat goed in elkaar zit"

 

Budding: “Heel blij met aanstelling Twisker”

Ook bestuurslid voetbaltechnische zaken Loek Budding is blij met het aantrekken van Jochem Twisker. “Ik ben heel blij dat wij overeenstemming hebben bereikt. Beide partijen wilden graag met elkaar in zee gaan en dat is gelukt.”