Media: 'G.V.V.V. kruipt weg van onderste regionen'

2 december 2019

Door de overwinning van afgelopen zaterdag - tegen Jong FC Volendam - stijgt G.V.V.V. een paar plekken op de ranglijst, doordat de concurrentie punten heeft laten liggen. "Dit geeft ons weer wat lucht", oordeelde Oosterlee. Een mediaoverzicht.

 

Mart de Jong sprak kort na afloop met de Veenendaalse Krant: ‘’Na de 1-0 stopten wij met voetballen", merkte ook middenvelder Mart de Jong. ‘’Je voelde de 1-1 dan ook aankomen. Gelukkig gingen we daarna beter spelen en boek je een overwinning. Dit zijn belangrijke punten, want er komt nu een pittige reeks aan." 

 

Mart de Jong: ‘’Dit zijn belangrijke punten, want er komt nu een pittige reeks aan."

 

Corne Davelaar: ‘’Op een volwassen manier de wedstrijd uitgespeeld"

Corne Davelaar sprak met RTV Utrecht-verslaggever Arnold Schenk: "Zij werden beter, dus die 2-1 kwam wel op een cruciaal moment", reageert Davelaar. 

 

"Ik denk dat niet dat er iets in de ploeg sloop. We namen soms risico, alleen dat hielp niet. Zij kwamen er toch uit, dus wilden wij de controle houden. Zij deden het wel goed, maar uiteindelijk pakken wij de drie punten", oordeelt Davelaar. De 2-1 en de 3-1 vielen snel na elkaar. "Je zag dat we veel ruimtes kregen en dat we nog de 3-1 maakten. We hadden verder moeten uitlopen, maar ik denk dat we op een volwassen manier de wedstrijd hebben uitgespeeld", zegt de verdediger.

 

Niek Oosterlee:  ''De winst tegen Jong Volendam was hard nodig''

Ook Niek Oosterlee sprak na afloop van de wedstrijd met Arnold Schenk: "Dit geeft ons wat lucht", zei hij. "We gaan er na de 1-0 te makkelijk over denken. We roepen het over onszelf af. Dat zie je vaker bij ons. We blijven niet compact en dan is het wachten op het genadeschot van de tegenstander."

 

Niek Oosterlee: "Dit geeft ons wat lucht"

 

"Wij kwamen wat meer los, met goede invalbeurten van Laghmouchi, De Graaf en Prosper Fini. Toen gooiden we de schroom van ons af. Het had nog wel 3, 4 of 5-1 kunnen worden, want we kregen nog een paar grote kansen", aldus Oosterlee.

 

FOX Sports

Bekijk de samenvatting en interviews na afloop van de wedstrijd hier, gemaakt door FOX Sports.

 

Samenstelling: GVVV.nl/Daan van Eijk

Fotografie: ProShots/Dick Gijsbertsen