Media: 'Zwak acterend G.V.V.V. verliest in Werkendam'

9 december 2019

Een zwak acterend G.V.V.V. verliest in Werkendam (4-2), zo concludeerde de media. Een mediaoverzicht.

 

Niek Oosterlee stond na afloop van de wedstrijd verslaggever Bert Kous (RTV Utrecht) te woord: "We beginnen heel slecht", aldus Oosterlee.

 

"In de eerste twintig minuten maken zij 2-0. Ik vond ze echt een stuk beter, maar gedurende de eerste helft herpakken we ons en scoren we de 2-1. We komen daarna goed de rust uit, maar de 3-1 nekt ons.

 

Niek Oosterlee: "De 3-1 nekt ons"

 

"Ik vond dat we een aardige controle hadden. We gingen met drie man achterop en drie voorop spelen, en we kregen ookeen paar grote kansen.

 

Maar juist dan maken zij de 3-1. Die vond ik er wel makkelijk in vallen. Dan heb je weer tijd nodig, maar dat duurt te lang om het ze nog moeilijk te maken. Ik denk dat we de wedstrijd verliezen in de eerste twintig minuten."

 

 

Tom Oostinjen: "Wij kregen moeilijk tot geen grip op de wedstrijd"

Ook Tom Oostinjen stond na afloop van de wedstrijd RTV Utrecht-verslaggever Bert Kous te woord: "Wij kregen moeilijk tot geen grip op de wedstrijd, en dan scoren zij. Dan ben je het ook even kwijt", zegt Oostinjen.

 

"Het was lastig om de bal vast te houden en de ruimtes te zoeken, terwijl die er wel lagen. Je komt nog wel op 2-1 en terug in de wedstrijd.''

 

''De 3-1 was misschien tegen de verhouding in. Je hebt meer kansen en moet die zelf benutten, zeker als je er nog wat van wil maken. Dan is die 3-1 wel een mentale tik."

 

"Ik voel mij aardig fit. Het is klote dat je niet wint, maar persoonlijk gaat het goed", aldus Oostinjen, die zijn blikricht op de bekerwedstrijd thuis tegen PSV. Daar wil hij fit zijn en spelen. "Dat is wel de bedoeling."

 

 

Mart de Jong na afloop van de wedstrijd bij de Veenendaalse Krant: ''Een punt zat er na de rust ook zeker in.’’

 

''Daarna vecht je jezelf opnieuw terug in de wedstrijd en scoor je via Laghmouchi de aansluitingstreffers", blikt middenvelder Mart de Jong terug. ''Eenpunt zat er daarna ook zeker in."

 

''Zonde", baalde De Jong. ''Hierdoor blijf je een beetje onderaan in de middenmoot en maak je geen stappen. Ik had in het veld het gevoel dat een gelijkspel erin had gezeten."

 

FOX Sports

Bekijk de samenvatting en interviews na afloop van de wedstrijd hier, gemaakt door FOX Sports.

 

Samenstelling: GVVV.nl/Daan van Eijk

Fotografie: Dick Gijsbertsen