Oosterlee en G.V.V.V. na dit seizoen uit elkaar

28 november 2019

Hoofdtrainer Niek Oosterlee en G.V.V.V. hebben besloten het aflopende contract niet te verlengen. De 57-jarige oefenmeester uit Alphen aan den Rijn is bezig aan zijn derde seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist.

 

Niek Oosterlee kwam in 2017 naar G.V.V.V., nadat John de Wolf de overstap naar SV Spakenburg had gemaakt. Met een zesde plaats in de Tweede Divisie kende Oosterlee een prima eerste seizoen bij G.V.V.V. In het tweede seizoen eindigde de blauwhemden op de tiende plaats en ook dit seizoen staat het vlaggenschip rond de middelste plaatsen van de competitie. 

 

Hoofdtrainer Niek Oosterlee is bezig aan zijn derde seizoen bij G.V.V.V.

 

“Beiden gaan voor nieuwe uitdaging”

Bestuurslid voetbal technische zaken Loek Budding: “Wij hebben tweeënhalf jaar bijzonder prettig met Niek samengewerkt. Toch vonden beide partijen het ook een moment om bij zichzelf te rade te gaan of het verstandig is er na drie jaar nog een jaar aan toe te voegen.” Er werd besloten dat het voor beiden partijen beter is volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging te gaan. 

 

G.V.V.V. is Niek Oosterlee zeer erkentelijk voor zijn bewezen diensten en verwacht dat de sympathieke oefenmeester met zijn hele ziel en zaligheid, zoals de club van hem gewend is, dit seizoen zal afmaken. De club gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. 

 

 

Fotografie: ProShots