Update rondgang: alle thuiswedstrijden naar 14:30

16 juli 2019

G.V.V.V. is er tijdens haar rondgang langs alle clubs in de Tweede Divisie in geslaagd om alle thuiswedstrijden in de Tweede Divisie te vervroegen naar 14:30 uur. Alle tegenstander reageerden positief op het verzoek. 

 

Het Algemeen Bestuur van de vereniging begon na bekendmaking van het competitieprogramma een rondgang langs alle verenigingen met het verzoek om de thuiswedstrijden van de blauwhemden om 14:30 uur aan te laten vangen. Elke vereniging stemde in met het voorstel, waardoor komend seizoen elke thuiswedstrijd om 14:30 uur start. 

 

Uitsluitend de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen HHC Hardenberg op zaterdag 16 mei, begint om 15:30 uur. Dit heeft ermee te maken dat de laatste twee speelronden gezamenlijk op hetzelfde tijdstip starten. 

 

Live-uitzending FOX Sports

Als betaalzender FOX Sports ervoor kiest om een thuiswedstrijd van G.V.V.V. live uit te zenden, wordt het aanvangstijdstip van de wedstrijd verplaatst naar 15:30 uur. Dit is conform de afspraak tussen de clubs uit de Tweede Divisie en de zendgemachtigde. 

 

Verplaatsing thuiswedstrijd tegen AFC Amsterdam

De thuiswedstrijd van de hoofdmacht tegen regerend landskampioen AFC, is op verzoek van de Amsterdammers verplaatst van zaterdag 18 januari 2020 naar zaterdag 19 oktober 2019. Reden van de verplaatsing is het jubileum van de club op de oorspronkelijke wedstrijddatum. 

 

Wijzigingen in mobiele agenda

De wijzigingen van de aanvangstijdstippen zijn aangepast in de mobiele agenda, die via onze website zijn ingesteld. Het kan even duren voordat alle wijzigingen zichtbaar zijn op uw mobiele apparaat.