Voorverkoop leden bekerduel G.V.V.V. – PSV

26 november 2019

Leden en donateurs van G.V.V.V. kunnen vanaf donderdag 21 november kaarten in de voorverkoop halen voor de wedstrijd tussen G.V.V.V. en PSV in de tweede ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi. 

 

De toegangsprijs voor deze wedstrijd is voor staanplaatsen vastgesteld op 10 euro. Een plaats op de zittribune kost 15 euro. G.V.V.V. probeert in de voorverkoop deze zitplaatsen zoveel mogelijk beschikbaar te stellen aan mindervaliden. 

 

Neem je ledenpas mee!

Op vertoon van je ledenpas koop je op donderdag 21 november, maandag 25 november en dinsdag 26 november van 19:00 uur tot 22:00 uur jouw kaarten in het clubhuis van de vereniging. Als lid kun je maximaal zes kaarten kopen. Het is mogelijk om zowel contant als met pin te betalen. 

 

Leden van businessclub Vallei & Rijn kunnen zich voor kaarten richten tot Daaf Vunderink (daaf.vunderink@valleienrijn.nl). 

 

Zitplaatsen

G.V.V.V. biedt voor deze wedstrijd zitplaatsen aan voor 15 euro. De kaarten op de tribune zijn in eerste instantie voor eigen leden en donateurs, die om wat voor reden dan ook niet kunnen staan. Deze eigen leden dienen zich voor 21 november te melden bij Loek Budding (vtz@gvvv.nl). Als aan de voorwaarde wordt voldaan, kunnen zij op eerdergenoemde voorverkoopmomenten een kaart voor de zittribune aanschaffen. Andere leden en donateurs die om wat voor reden dan ook graag op de zittribune plaatsnemen, kunnen dit ook kenbaar maken bij Loek Budding (vtz@gvvv.nl). 

 

Open verkoop

Afhankelijk van de voorverkoop aan de leden van de vereniging, worden op donderdag 28 november en dinsdag 3 december van 19:00 uur tot 22:00 uur kaarten verkocht aan iedere andere geïnteresseerde die geen lid is van G.V.V.V. Beschikbaarheid van de kaarten wordt via de clubwebsite en sociale media gecommuniceerd.

 

Geen reservering van kaarten

G.V.V.V. reserveert geen kaarten voor deze wedstrijd. Kaarten dienen dus echt op de verkoopmomenten te worden aangeschaft.