In de media: 'Dit is typisch G.V.V.V.'

9 februari 2020

‘We moeten ons diep schamen'', concludeerde Niek Oosterlee direct na afloop na de verloren wedstrijd tegen A.S.W.H. (2-1). Wat waren de reacties van spelers en staf in de media? Lees het in de rubriek in de media.

 

Johan Jansen in gesprek met De Gelderlander: ‘’Ik snap er helemaal niets van’’. ‘’Dit was gewoon een schandalige nederlaag. Volgens mij heeft het met motivatie te maken. Tegen ploegen van naam spelen we wel goed, hebben we geen peptalk nodig. Tegen staartploegen bakken we er helemaal niets van”, brieste de doelman.

 

Ook Niek Oosterlee stond na afloop van de wedstrijd De Gelderlander te woord: ‘’Het is misschien goed dat er volgend seizoen een andere trainer aan het roer staat bij G.V.V.V.” ‘’Een typische GVVV-nederlaag.’’ “Ik krijg er geen vat op, wordt er moedeloos van. Tegen zogenaamde toppers wordt er goed en gretig gevoetbald, tegen mindere goden is er geen inspiratie en vechtlust. Tonen de spelers een houding van ‘’het komt allemaal wel goed’’. ‘’Daar krijg ik geen vat op en dat stoort me. Daarom is het misschien goed dat er volgend seizoen een andere trainer voor de groep staat. Hopelijk kan hij wel een mentaliteitsomslag bewerkstelligen”, liet Oosterlee optekenen.

 

Wilco den Hartog stond RegioSport Veenendaal te woord: ‘’Een typische G.V.V.V.-dag", baalde verdediger Wilco den Hartog na afloop. ‘’Ik heb er eigenlijk ook geen woorden voor. Enorm zwak veldspel van onze kant en de tegenstander die met veel meer beleving speelde..."

 

Johan Jansen deed na afloop van de wedstrijd zijn zegje bij Arnold Schenk (RTV Utrecht): "Kom op jongens, Alsjeblieft. Wat zijn we met zijn allen aan het doen. Ik kan zo een half uur doorgaan, maar ik wil niet te negatief zijn. Ga is plezier hebben. Het was echt bedroevend", zei de sluitpost na de nederlaag tegen de hekkensluiter. "Dit is schandalig."

 

"We voetballen allemaal voor het plezier en willen winnen, zo lijkt me. Straks spelen we tegen IJsselmeervogels en dan spelen we opeens de ballen van het dak. Ik irriteer mij er dood aan. Iedereen moet vanavond maar eens goed in de spiegel kijken en nadenken wat er beter moet", vervolgt Jansen zijn relaas. "Ik snap er echt geen hout van."

 

Hoofdtrainer Niek Oosterlee was ook nog aan het woord bij RTV Utrecht: "We moeten ons diep schamen na zo'n wedstrijd", zegt de oefenmeester. "Wat gebeurt er de hele wedstrijd? Het is iets waarmee ik na bijna 3 jaar nog met vraagtekens zit. Het is daarom goed dat er een andere trainer komt in de zomer die er anders naar kijkt."

"Bij G.V.V.V. gaat nooit makkelijk. Er komen nog zware potjes aan", aldus Oosterlee.

 

 

 

FOX Sports

Bekijk de samenvatting en interviews na afloop van de wedstrijd hier, gemaakt door FOX Sports.

 

Samenstelling: GVVV.nl/Daan van Eijk

Fotografie: Dick Gijsbertsen