Kaartverkoop bekerwedstrijd tegen T.E.C. Tiel

8 augustus 2018

De strijd om de TOTO KNVB Beker barst bijna los! G.V.V.V. ontvangt op dinsdag 21 augustus regiogenoot en derdedivisionist T.E.C. Tiel in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Leden en niet-leden dienen voor dit bekeravondje toegangskaarten te kopen.

 

In de tweede kwalificatieronde strijden in totaal 54 teams voor een plaats in de volgende ronde. In die ronde stromen alle BVO’s en de drie periodekampioenen uit de Tweede Divisie – AFC, Katwijk en Kozakken Boys – van vorig seizoen in, evenals de winnaars uit de tweede kwalificatieronde. 

 

G.V.V.V. heeft mooie herinneringen aan vorige bekeravonturen en wil nu samen met jou weer eenzelfde avontuur gaan beleven! Koop daarom jouw tickets voor deze wedstrijd en beleef het met ons mee! 

 

Kaartverkoop

Tickets voor deze bekerwedstrijd kosten maar €6! Deze gereduceerde prijs is voor alle leden en niet-leden, een ledenpas van de vereniging of businessclub is bij deze wedstrijd niet geldig als toegangsbewijs. 

 

Voorverkoop

De vereniging biedt supporters graag de mogelijkheid om in een eerder stadium bekertickets te kopen. Daarom is besloten een voorverkoop te organiseren op donderdag 16 augustus, van 19:30 uur tot 21:00 uur, in het clubhuis van G.V.V.V. 

 

Koop je tickets in de voorverkoop of aan de kassa, want het nieuwe seizoen begint hier!