G.V.V.V. - FC Presikhaaf gaat niet door

13 januari 2013

 

Ter elfder ure heeft de technische staf besloten om het al enige tijd geleden geplande oefenduel tegen de Arnhemse zondag eerste klasser, die komende dinsdagavond 15 januari zou plaatsvinden, af te gelasten.

Het plan was om diverse aanstormende talenten speeltijd te geven en een aantal basis A-selectie spelers rust, dit mede i.v.m. de aankomende topwedstrijden tegen H.H.C. Hardenberg en Katwijk.

Maar omdat ook op deze dinsdagavond de ‘kleine derby’ Jong DOVO versus Jong G.V.V.V. zal gaan plaatsvinden, in het kader van de Alternatieve Beloften Competitie, georganiseerd door FC Utrecht, zou dat plan in duigen vallen en zou er toch een beroep moeten worden gedaan op een groot deel van de A-selectie. Dit mede door diverse blessures van spelers uit het keurkorps.

 

 

Maar goed, u hoeft dus absoluut geen voetbal te missen op deze doordeweekse avond, en ook geen keuze te maken of u naar de ‘blauwe zijde’ of ‘rode zijde’ van het sportpark Panhuis wilde gaan, want er blijft nu maar een mogelijkheid over.

De talenten van onze vereniging rekenen nu op uw steun als supporter wanneer zij dus aanstaande dinsdagavond om 20.00 uur gaan aantreden tegen de leeftijdsgenoten van onze ‘rode’ overburen.