Nederlands elftal onder 19 komt naar Veenendaal

4 januari 2013

Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar wacht een mooie ontmoeting: op woensdag 6 februari staat de ploeg van KNVB-coach Wim van Zwam in Veenendaal tegenover de leeftijdsgenoten uit Schotland. Het startsein op Sportpark Panhuis klinkt om 18.30 uur.

 

De aanwezigen zien veel talenten in actie, waaronder al landelijk – van de Eredivisie – en soms zelfs internationaal bekende gezichten. Met hun nationale team zijn deze spelers dit seizoen nog volop in de race voor Europees succes, met de zogenoemde eliteronde in aantocht. In deze tweede EK-kwalificatieronde treffen Van Zwam en de zijnen in juni Cyprus, Duitsland en Noorwegen, dankzij een eerste plek in kwalificatieronde één in een groep met Polen, Malta en San Marino. De eerste plaats in de eliteronde geeft recht op deelname aan het EK in Litouwen, vanaf eind juli 2013. De aankomende internationale test tegen Schotland vormt dan ook een eerste belangrijke graadmeter in dit nieuwe jaar.

 

Erbij zijn?

Wil je op woensdag 6 februari van nabij de grootste talenten die Nederland herbergt in deze leeftijdscategorie in actie zien? Die mogelijkheid is binnen handbereik, nu Oranje onder 19 dus in eigen land duelleert met de Schotten, vanaf 18.30 uur.

Kaarten voor deze interland op het terrein van G.V.V.V., Sportpark Panhuis te Veenendaal, zijn er à € 6,- voor de hoofdtribune. Overige plaatsen kosten € 4,- en in groepsverband (minimaal 10 personen) slechts € 3,- per persoon.

Toegangsprijzen voor leden van de thuisvereniging: € 2,- (geen tribunekaarten, en op vertoon van de lidmaatschapskaart).

Kaarten zijn te verkrijgen vanaf zaterdag 12 januari in de kantine van G.V.V.V., en op de wedstrijddag zelf vanaf 17.00 uur bij de kassa’s van het sportpark Panhuis, Verlengde Sportlaan 2, 3905 AE Veenendaal.

Kaarten zijn te reserveren via interland@gvvv.nl o.v.v. naam, adres, het aantal kaarten en in welke categorie(ën).
 

Voor meer informatie over Oranje onder 19 klik op onderstaand logo.