Verspreiding bekerkrant op 16, 17 en 18 september

14 september 2013

De insiders van G.V.V.V. zullen het vast al wel in de overbekende wandelgangen hebben vernomen, of anders zijn de sociale media meestal wel een bron, dat er n.a.v. de komende KNVB-bekerwedstrijd G.V.V.V. – ADO Den Haag die op dinsdagavond 24 september gaat plaatsvinden, weer een speciale bekerkrant wordt uitgegeven.

 

Vorig jaar, voorafgaande aan het KNVB-bekerduel tegen FC Groningen, hadden we al een primeur voor Veenendaal en omstreken en die heeft nu, ook weer dankzij FC Groningen Media BV en alle vrijwilligers binnen onze club, een vervolg gekregen.

De mediatak van de Noordelingen was verantwoordelijk voor het acquisitiebeleid, de info over ADO Den Haag en heeft verder de complete lay-out en het drukwerk verzorgd. De inhoudelijke artikelen kwamen van o.a. bestuur, veiligheidsteam, jeugdbestuur, trainer, webredactie, businessclub, supportersclub etc. Kortom alle geledingen van onze prachtige club hebben ervoor gezorgd dat er ook nu weer een zeer lezenswaardige bekerkrant is geproduceerd, dat mogen we in alle bescheidenheid gerust zeggen. Promotie voor dit bekerduel en G.V.V.V. in optima forma.

 

Deze bekerkrant zal op bovenstaande data in Veenendaal en omgeving worden verspreid in een oplage van 35.000 exemplaren. Deze krant zal worden verspreid tezamen met het reclame drukwerk.

Dit betekent dat als u een JA/NEE of NEE/NEE sticker op uw brievenbus heeft, u deze hoogstwaarschijnlijk niet daarin aan zult treffen. Wilt u de krant toch als bewaarexemplaar ontvangen, dan is ons advies verwijder tijdelijk uw sticker.  Wilt u deze bekerkrant toch lezen, maar niet als hardcopy bewaren, dan is er geen nood aan de man, want vanaf aanstaande donderdag zullen wij als webredactie deze als pdf-versie plaatsen op deze website. Op de wedstrijddag zelf zijn er ook nog ca. 350 exemplaren ter beschikking voor de liefhebbers.

 

Wij wensen u bij voorbaat veel leesplezier en uiteraard hopen we dat G.V.V.V. weer gaat stunten in deze tweede ronde om de zogenaamde ‘grote beker’.