Voorbereiding seizoen 2013-2014

4 maart 2013

 

Zoals bijna te doen gebruikelijk heeft teammanager Eddy Schoeman zijn zaakjes weer meer dan uitstekend voor elkaar. Vanmorgen kreeg de webredactie van hem het voorbereidingsprogramma op het nieuwe seizoen 2013 – 2014 met daarbij bijgaand schrijven. Voor alle G.V.V.V. fans dus een mooie gelegenheid om in de agenda weer een aantal blaadjes te vullen en dat zal de redactie ook doen op de website agenda.

 

Inmiddels zijn we al weer aanbeland in de maand maart en gaan we dus de laatste maanden van het seizoen in.
Op zich een prima moment om de voorlopige voorbereiding van G.V.V.V. 1 op het nieuwe voetbalseizoen 2013 - 2014 te presenteren, waar inmiddels achter de schermen natuurlijk ook aan gewerkt moest worden.
Deze voorlopige voorbereiding is te downloaden en/of te openen in de pdf-bijlage.

 

G.V.V.V. start haar voorbereiding op maandagavond 22 juli 2013 met de eerste training.
Op een wedstrijd tijdens het trainingskamp in Zoutelande na zullen alle oefenwedstrijden in principe thuis gespeeld worden.
Vanzelfsprekend is dit niet een jaarlijks terugkerend gegeven, aangezien we ook verplichtingen hebben richting andere collega-clubs om daar eens te spelen. Maar op zich fijn dat het komende zomer nu eens precies op deze manier uitkomt. Prettig voor het thuispubliek en wellicht ook goed voor de kantine omzet.

 

Op de tweede editie van het Vallei en Rijn Toernooi zullen op donderdagavond 8 augustus en zaterdagmiddag 10 augustus naast gastheer G.V.V.V. de clubs Achilles '29 (wat de plaats inneemt van het eerder aangekondigde FC Lienden), Quick Boys en de beloften van Vitesse acte de presence geven.
 

Aan het begin van het seizoen is er geen sprake meer van een doordeweekse speeldag in de Topklasse. Ook hoeft G.V.V.V. komend seizoen geen doordeweekse eerste ronde KNVB- beker te spelen n.a.v. het behalen van de eerste periodetitel in het huidige seizoen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Eddy Schoeman.