Wilco den Hartog twee jaar langer bij G.V.V.V.

26 november 2012

Het lijkt een trend te gaan worden bij G.V.V.V., want na Roy Terschegget en eerder deze avond ook Taoufik Adnane heeft nu ook middenvelder Wilco den Hartog aangegeven nog twee seizoen bij G.V.V.V. door te gaan. Hiermee ligt Den Hartog tot en met het seizoen 2014-2015 onder contract bij onze vereniging.

Net als Taoufik en Roy zette Wilco zijn eerste stappen op een voetbalveld bij G.V.V.V. Toch zit er een groot verschil tussen de carrière van Wilco en Taoufik en Roy. Wilco doorliep namelijk gehele jeugdopleiding van G.V.V.V. en stapte van de A1 direct over naar het eerste. Daar verwierf hij zich al snel een basisplaats en presteerde buitengewoon. Dit was Vitesse niet onopgemerkt gebleven en zij lijfden hem, na twee seizoen A-selectie, in. Na een avontuur van 1 jaar bij Jong Vitesse keerde Wilco terug bij zijn geliefde club. 

Volgend seizoen gaat Wilco zijn 6e seizoen in bij de A-selectie. Met het aanblijven van Wilco, Roy en Taoufik heeft G.V.V.V. de drie spelers uit de eigen jeugdopleiding voor twee jaar aan zich weten te binden.

Wilco den Hartog tegen HHC.