Al is de leugen nog zo snel, de …

12 februari 2014

De rest van dit spreekwoord zal bijna iedereen moeiteloos kunnen aanvullen. En ook uw webredacteur, die gisteravond laat nog het verslag van de bekerwedstrijd G.V.V.V. – IVV in elkaar draaide, weet exact wat daar op volgt. En juist hij moet zich dit spreekwoord nu letterlijk aantrekken.

 

Want vanmorgen vroeg kwam er een mailtje binnen van ‘hulparchivaris’ Jos van Schaik, die na een nachtdienst nog even wilde kijken wat z’n cluppie in de beker had gedaan. En zo secuur als Jos is, moesten natuurlijk de beweringen in de inleiding en de eerste alinea van het verslag worden gecontroleerd, mede omdat hij al bij voorbaat twijfelde of die conform de waarheid waren.

Met een paar drukken op de knoppen van zijn computer toverde hij een lijstje tevoorschijn onder de titel: Dubbele cijfers G.V.V.V.

 

En zoals u hieronder kunt zien moeten we IVV helaas nog een keer teleurstellen. Want naast de dikke nederlaag en daarmee de uitschakeling in de districtsbeker komen ze ook niet voor in de (beloofde) top van dat lijstje. Ze moeten genoegen nemen met een zesde plek.

Maar goed met de publicatie op het wereld wijde web van deze speurtocht door Jos, staat de sympathieke voetbalclub uit Landsmeer toch wel op de kaart, al zou je daar vooraf natuurlijk niet voor willen tekenen.

De IVV-ers moeten zich maar troosten met de gedachte dat ook de veel hoger geklasseerde tegenstander G.V.V.V. wel eens diep in stof heeft moeten bijten, zelfs nog groter dan de 11-2 van gisteravond.  

 

Gerelateerd artikel: Monsterscore brengt G.V.V.V. naar achtste finale

 

Klik hier of zie onderstaand iframe voor de lijst: Dubbele cijfers G.V.V.V.