Capelle in topklasse altijd lastig voor G.V.V.V.

12 oktober 2013

VEENENDAAL – G.V.V.V. kan de borst nat maken. De Veenendaalse top­klasser ontvangt thuis Capelle en aan die ploeg bewaart het team van trainer Erik Assink alleen slechte herinneringen.


Van de voorgaande vier ontmoe­tingen in de topklasse werd er niet één door G.V.V.V. gewonnen. Sterker, er werd alleen maar verlo­ren. Het tekent de kracht van Ca­pelle, dat vorige week de eerste ne­derlaag én de eerste tegendoel­punten moest incasseren. Thuis werd met 1-2 van ONS Sneek ver­loren. Het betekende ook dat Ca­pelle de koppositie moest over­doen aan Kozakken Boys.

„Ze zijn dus niet onoverwinnelijk”, stelt Assink vast. „Maar het is een ploeg, die over een uitste­kende verdediging beschikt, waar het moeilijk doorheen komen is.”
G.V.V.V. verkeert in een slechte fa­se, verloor de laatste drie duels en kreeg liefst tien treffers om de oren. Gescoord werd er vier keer. Het tekent de huidige makke van Assink’s ensemble. Voorin machte­loos en achterin gatenkaas.
„We hebben de koppen eens bij elkaar gestoken. Hopelijk heeft dat geholpen, want we willen na­tuurlijk niet verder afglijden.”

G.V.V.V.-Capelle (14.30 uur, sport­park Panhuis in Veenendaal).

G.V.V.V., geblesseerd:
Simon Brouwer (schouder), Jos Henken (knie), Wou­ter van Hoof (knie), Mitchel Botten­heft (lies).