Freek Wittenrood ook volgend seizoen wedstrijdanalist

2 mei 2014

Dat Freek Wittenrood iemand is van de lange adem heeft u onlangs al kunnen lezen op deze website toen hij verslag deed van zijn marathonloop in Rotterdam.

Nu gaat Wittenrood ook bij G.V.V.V. aan z’n tweede, of eigenlijk al aan z’n derde adem beginnen.

 

Na het tragisch overlijden van Piet van den Ham in februari 2013 nam Freek al gedeeltelijk de honneurs waar als wedstrijdanalist. Aan het begin van dit seizoen volgde een vaste aanstelling en deze zal nu ook worden gecontinueerd voor het seizoen 2014 – 2015.

Zowel Freek Wittenrood als G.V.V.V. zijn verheugd dat de samenwerking op het gebied van de wedstrijdanalyse wordt voortgezet.

 

Maar niet alleen als wedstrijdanalist levert Freek Wittenrood zijn bijdrage voor G.V.V.V. ook het lopen van de Rotterdamse marathon deed hij niet uitsluitend voor zichzelf. Nee, via een zeer succesvolle sponsorcampagne, haalde hij een flink bedrag op voor de door G.V.V.V. verenigingsbreed gedragen actie Spieren voor Spieren.

De waardecheque die Freek door zijn marathon bij elkaar liep zal aanstaande zaterdag na afloop van de wedstrijd G.V.V.V. – Rijnsburgse Boys worden overhandigd aan jeugdvoorzitter Rene van Maasakkers.