G.V.V.V.’er Hofman baalt van missen finaleduels

12 april 2014

VEENENDAAL – Rodny Hofman, de rechtervleugelverdediger van G.V.V.V., ontbreekt vandaag als zijn ploeg op het eigen sportpark Pan­huis FC Lisse ontvangt. Hij raakte vorige week in het met 3-0 verlo­ren duel tegen Kozakken Boys ge­blesseerd aan de knie.

„Daar baal ik stevig van”, erkent Hofman. „De eerste diagnose luidt dat er geen kruisbanden ge­scheurd zijn, maar het kapsel in mijn knieholte beschadigd is. De knie is nu vastgezet om het vocht dat er in zat, te laten verdwijnen. Mocht het kapsel niet hersteld zijn en de pijn, die ik nog steeds voel, niet verdwenen zijn dan moet er een MRI-scan gemaakt worden.”

Natuurlijk hoopt Hofman dat de blessure met een sisser afloopt en hij in één van de laatste wedstrij­den van de competitie toch nog inzetbaar is. Hij zou het zonde vinden om er niet bij te zijn als G.V.V.V. een succesvolle gooi doet naar het kampioenschap.

„We staan nog steeds bovenaan op doelsaldo, met nog vier wed­strijden te spelen. Die moeten we allemaal winnen om in het slecht­ste scenario een beslissingswed­strijd uit het vuur te slepen. Punt­verlies kan dodelijk zijn. Maar dat geldt ook voor de andere vijf ploe­gen, die nog in de race zijn. Elke wedstrijd is derhalve een finale. En daar wil ik zo graag bij zijn”, sipt Hofman.

Hij hoopt daarom dat G.V.V.V. te­gen FC Lisse vanaf het begin bij de les is en er na afloop een mooie score op het bord staat.

G.V.V.V.-FC Lisse (14.30 uur, sport­park Panhuis in Veenendaal).

 

G.V.V.V., geblesseerd: Niels Willemse (achillespees), Jos Henken (knie), Mitchel Bot­tenheft (knie), Rodny Hofman (knie). Geschorst: Wilco den Hartog.

 

Door: Eit Hendriks