G.V.V.V. gaat voor volle winst

1 februari 2014

Assink: ‘Met zege in Maassluis ziet wereld er heel anders uit’

VEENENDAAL – G.V.V.V.-trainer Erik Assink is stellig in zijn me­ning. Met een blik op de rang­lijst trekt de coach van de Vee­nendaalse topklasser met een gretige houding richting Zuid-Holland.
„We gaan zaterdag voor de vol­le winst naar Excelsior Maas­sluis”, meldde Assink na de af­sluitende training van G.V.V.V.
„Niet meer en niet minder. Met drie punten op zak ziet de wereld er heel anders uit en kunnen we weer naar boven kijken.”

In de ogen van de trainer is dat geen grootspraak. „Excelsior doet het als debutant natuur­lijk voortreffelijk. Ze staan als zesde een punt op ons voor en leiden in de strijd om de twee­de periodetitel. Dat zegt toch wel iets over de ploeg. Maar mede op basis van ons thuisduel, denk ik dat we tegen Excelsior goed uit de voeten kunnen. Daarom ga ik uit van winst.”

G.V.V.V. won op eigen veld met 2-0 dankzij treffers van Taoufik Adna­ne voor rust en Joey Snijders in de slotfase. Het was een wed­strijd, waarin G.V.V.V. legio kansen miste en Excelsior zich ontpopte als een stugge tegenstander. Wat dat betreft zal G.V.V.V. de zege in de return niet cadeau krijgen.

Excelsior Maassluis - G.V.V.V. (14.30 uur, sportpark Dijkpolder, Maas­sluis).

G.V.V.V., geblesseerd: Niels Willemse (achillespees), Jos Henken (knie), Wil­co den Hartog (buikspier).

 

Door: Eit Hendriks