G.V.V.V. wacht zware klus bij Rijnburgse Boys

30 november 2013

VEENENDAAL – G.V.V.V. en Rijns­burgse Boys zijn twee ploegen, waarvan verwacht werd dat ze op dit moment bovenin de topklasse zouden staan. G.V.V.V. deed dat eni­ge tijd, was zelfs een paar keer koploper, maar is door drie neder­lagen op rij afgezakt naar een acht­ste positie, in punten gelijk met nummer elf Excelsior Maassluis.


Rijnsburgse Boys staat op een te­leurstellende dertiende plaats en dat is een plek, die helemaal niet past bij de ‘Uien’. De ploeg van trainer Niek Oosterlee won nog maar drie duels, speelde vijf keer gelijk en verloor ook vijf keer.

G.V.V.V. en Rijnsburgse Boys ont­moeten elkaar deze zaterdag op sportpark Middelmors en het is duidelijk dat beide teams snakken naar een overwinning, om niet verder af te glijden.

Erik Assink, de trainer van G.V.V.V., laat daar geen misver­stand over bestaan. „Het wordt tijd, dat we weer eens winnen. De verschillen tussen de teams zijn deze competitie klein. Als ik de ranglijst bekijk zie ik Capelle, Excelsior’31 en ONS Sneek boven ons staan. Ploegen, waarvan ge­makkelijk wonnen. Het is een raar competitieverloop.”

Goede herinneringen aan Rijns­burgse Boys heeft G.V.V.V. niet. Van de vier duels, die beide teams in de topklasse tegen elkaar speel­den, won Rijnsburgse Boys er drie en werd vorig seizoen in Vee­nendaal gelijkgespeeld.

Rijnsburgse Boys-G.V.V.V. (14.30 uur, sportpark Middelmors in Rijns­burg).

G.V.V.V., geblesseerd:
Simon Brouwer (schouder), Jos Henken (knie), Sher­win Grot (hamstring). Geschorst: Taoufik Adnane.

 

Door: Eit Hendriks