Koop uiterlijk vrijdagavond uw kaarten!

21 mei 2014
Donderdag- en vrijdagavond zullen er wederom kaarten worden verkocht voor de beslissingswedstrijd tussen Spakenburg en G.V.V.V. in Volendam. Tussen 19:00 uur en 20:30 uur kunnen er in de kantine weer kaarten worden gekocht voor mooie prijzen.
 
De prijzen voor de buscombi zijn vastgesteld op €20.- inclusief entreekaart. Voor jeugd tot en met 15 jaar en 65-plussers geldt een prijs van €15.- inclusief entreekaart.
 
Losse kaarten zijn ook verkrijgbaar bij G.V.V.V. Vanwege mogelijke parkeerproblemen wordt de buscombi ten sterktste aangeraden. Losse kaarten kosten €10.- voor volwassenen en €5.- voor jeugdleden tot en met 15 jaar en 65-plussers.
 
Op basis van diverse signalen verwachten we vanavond grote drukte bij de kaartverkoop. Er zijn nog maar een beperkt aantal busplaatsen beschikbaar dus we adviseren een ieder de kaarten uiterlijk donderdagavond te kopen.
 
Een ieder die met de bus mee reist dient een buskaart en toegangskaart te hebben. Zelfs wanneer je altijd op de lijst staat, dien je ook nu een vervoersbewijs en entreebewijs te kopen. 
 
Probeer uw kaarten zoveel mogelijk gepast af te rekenen, dit voorkomt wachten. Let op: pinnen is niet mogelijk!
 
Kaarten G.V.V.V. supporters;

Gezien er nu definitief voor Volendam is gekozen moeten de eerder verkochte losse kaarten omgeruild worden voor kaarten met een aparte vak aanduiding. Dit is een eis van FC Volendam.
Wij verzoeken u deze vanaf vanavond tot uiterlijk donderdagavond bij G.V.V.V. te komen omruilen.

 

Kaarten neutrale toeschouwers
De neutrale toeschouwers worden in aparte vakken geplaatst en moeten de kaarten via de online ticketbox bestellen, printen en meenemen. Hiervoor kunt u de onderstaande links openen.