Loting districtsbeker West 1

11 november 2013

(bron: Het Amsterdamsche Voetbal)

Voor volledig programma, klik hier.

 

Vanmiddag heeft aan de Overschiestraat in Amsterdam op het districtskantoor van de KNVB West 1 de loting van de tweede knock-out ronde van de beker plaatsgevonden. Nog 66 teams strijden om de opvolger van Argon (zondag) te worden. 

De wedstrijden worden normaliter gespeeld in het weekend van 23 en 24 november. Topklassers spelen op 26 of 28 november omdat zij de 23ste en 24ste competitie verplichtingen hebben. In sommige gevallen zullen er wedstrijden worden verschoven omdat de competitie (inhaalwedstrijden) voorrang hebben.

 
De 33 winnaars plaatsen zich op twee na voor de derde ronde. Twee teams zullen eind december nog een extra wedstrijd moeten spelen in een tussenronde.
 
De loting leverde een paar regionale derby’s op.  Zo speelt IJsselmeervogels o.a. thuis tegen Hoogland. RODA’23 heeft de pech dat het bij winst een tussenronde moet spelen. Dan wacht echter wel de winnaar van het duel tussen Hollandia en Spakenburg.
 
G.V.V.V. speelt een thuiswedstrijd tegen zaterdag 3de klasser TOV. Defenitieve speeldatum is dinsdagavond 26 november, aanvang 20.00 uur.