Sjors Maas stapt over van blauw naar blauw

19 maart 2014

Zojuist is bekend geworden dat de 21-jarige middenvelder Sjors Maas komend seizoen het blauwe tenue van G.V.V.V. zal gaan verdedigen. Hij ruilt dit dan in voor dat van zondag 3de klasser DSC uit Kerkdriel, de club waar Sjors het voetballen leerde en reeds op 15-jarige leeftijd zijn debuut maakte in de hoofdmacht, en waar hij nu nog steeds deel van uit maakt.

 

Via Erik Meulendijk, zijn huidige trainer en voormalig FC Den Bosch speler, mocht hij afgelopen november al een oefenstage afwerken bij de Bossche eerste divisionist. Mede door een blessure van Maas kreeg dat traject geen verder vervolg. Daarom wil Sjors Maas zijn voetbalambities op een hoger plan bij G.V.V.V. ten uitvoer gaan brengen en natuurlijk hopen wij dat hij hier glansrijk in zal gaan slagen en wensen hem alvast hartelijk welkom op ‘blauwe zijde’ van het sportpark Panhuis.

 

"G.V.V.V. is een prachtige club met een grote supportersschare, een hele mooie accommodatie, een echte businessclub en een sfeer die voetbal ademt", aldus Maas op de site van DSC.

 

De voorlopige selectie voor G.V.V.V. voor komend seizoen, bestaande uit 20 man, ziet er als volgt uit (alfabetische volgorde per linie):

Doel:
Christian de Haan (afkomstig van Achilles ’29)
Johan Jansen
Edwin van der Klift

Verdediging:
Taoufik Adnane
Wouter Bonke

Jos Henken
Rodny Hofman

Ryan Holman (afkomstig van Ter Leede)
Bart Hulsbos

Middenveld:
Simon Brouwer

Wilco den Hartog
Danny de Leeuw (afkomstig van Haaglandia)
Sjors Maas (afkomstig van DSC)
Roy Terschegget

Altay Tomruk (afkomstig van DTS Ede)

Voorhoede:
Fathi Ben Ahmed (afkomstig van JVC Cuijk)

Martin van Eck

Ismail Ouaddouh (afkomstig van Magreb ’90)

Mikula Ristic
Joey Snijders