Spakenburg versus G.V.V.V. waar?

14 mei 2014

Zoals de meeste van u ongetwijfeld al hebben vernomen, via welke kanalen dan ook, kan de beslissingswedstrijd om het topklasse kampioenschap van het seizoen 2013-2014 niet bij VVOG in Harderwijk worden gespeeld. De burgervader van die gemeente kon de veiligheid van de verwachte ca. 8000 toeschouwers niet garanderen.

Er is gisterenavond koortsachtig overleg geweest tussen alle partijen om een nieuwe locatie te vinden die wel aan de voorwaarden kan voldoen. Maar dit heeft tot nu toe nog niet tot een resultaat geleid.

De stadions van PEC Zwolle en FC Volendam worden nu als alternatief genoemd, omdat de meeste aangeboden amateuraccommodaties de verwachtte toestroom toeschouwers niet aankunnen.

Kortom het overleg is nog gaande en wij hopen dat wij u op niet al te lange termijn uitsluitsel kunnen geven waar Spakenburg – G.V.V.V. gespeeld zal gaan worden.

 

De aangekondigde voorverkoop van woensdag en donderdag gaan voorlopig niet door. De organisatie wacht totdat er uitsluitsel is over de speeldatum en locatie.