Uitnodiging 7 juni!

3 juni 2014
Beste supporters,
 
Zaterdag nodigen we jullie allemaal uit voor de afscheidswedstrijd van Dennis van Meegdenburg. Na een lange loopbaan zal hij nog één keer in G.V.V.V. 1 spelen met de huidige selectie en tegen zijn oud ploeggenoten van G.V.V.V. en Bennekom. De wedstrijd zal plaats vinden bij G.V.V.V. om 17:00 uur. Uiteraard bent u van harte welkom, na de wedstrijd zal de kantine langer open blijven en zal iedereen ’s avonds ook persoonlijk afscheid kunnen nemen van Dennis in de kantine bij G.V.V.V.

Uiteraard zullen we ook aandacht besteden aan andere spelers die veel voor G.V.V.V. betekent hebben maar nog niet stoppen zoals Michiel van der Valk, Niels Willemse en Koen Oost.
 
Voor de wedstrijd van Dennis zullen de supporters een wedstrijd spelen tegen de supporters van FC Twente, een rematch van de gezellige dag in oktober die we in het Oosten hebben beleefd. Wil je meespelen, wat zeker kan, laat dit dan even per e-mail weten, we zoeken zeker nog een aantal spelers. Na de wedstrijd zal een barbecue plaats vinden waar iedereen aan deel kan nemen, ook als je niet mee speelt. De kosten zijn €10.- per persoon. Wil je meedoen met de barbecue laat dit dan even weten.

Om 13:30 uur zal de aftrap plaats vinden van de wedstrijd van de supporters tegen de supporters van FC Twente: 4-Everred. Rond 16:00 – 16:30 uur, beetje afhankelijk van de loop van de middag zal de barbecue plaats vinden. Lekker genieten van een lekker stukje vlees etc. en een drankje en ondertussen de wedstrijd van Dennis bekijken. We nodigen jullie allemaal van harte uit.
 
Opgeven voor de barbecue kan tot donderdagmiddag.
 
We hopen jullie allemaal bij de wedstrijd van Dennis te mogen zien en verwelkomen jullie uiteraard ook voor de supporterswedstrijd.
 
Met vriendelijke groet,