Van der Valk en Bottenheft terug naar oude liefdes

3 maart 2014

Michiel van der Valk keert volgend seizoen terug naar JSV Nieuwegein. De 28-jarige centrumverdediger speelde de afgelopen zeven seizoenen voor topklasser G.V.V.V. in Veenendaal. Door een ernstige rugblessure kwam hij de laatste twee jaar nauwelijks aan spelen toe.

Van der Valk wordt bij JSV herenigd met tweelingbroer Daan, die afgelopen zomer de overstap van G.V.V.V. naar JSV maakte. De broers begonnen met voetballen bij JSV, maar stapten later over naar stadgenoot Geinoord.

Na de promotie van Geinoord naar de hoofdklasse, stapte eerst Michiel en daarna Daan over naar G.V.V.V. Volgend seizoen spelen ze dus beiden op het oude nest.

 

 

 

 

Mitchel Bottenheft vertrekt na dit seizoen bij topklasser G.V.V.V. De aanvaller van de Veenendalers keert na twee jaar terug bij bij zijn oude club Montfoort. De hoofdklasser gaat een moeilijk seizoen door en moet oppassen voor degradatie.

Bottenheft koos, ondanks diverse andere aanbiedingen, voor de ploeg waar hij in het verleden veel succes mee had. De 23-jarige aanvaller promoveerde in 2011 met Montfoort naar de topklasse.

Een jaar later vertrok hij naar G.V.V.V., maar wist daar nooit echt door te breken. In 23 wedstrijden kwam hij tot één doelpunt voor de Blauwen uit Veenendaal.