Van Meegdenburg scoorde er één meer

4 juni 2014

Dennis van Meegdenburg krijgt aankomende zaterdag zijn afscheidswedstrijd. Om 17.00 uur speelt hij samen met de oud-spelers van v.v. Bennekom en G.V.V.V. tegen de huidige A-selectie van onze club. In aanloop naar deze afscheidswedstrijd bekeek de webredactie, samen met Bert van Meegdenburg (vader van Dennis), de cijfers van de 40-jarige spits. Een fout werd vervolgens ontdekt.

 

In het systeem van de webredactie wist Van Meegdenburg er 107 te maken, maar na een analyse blijkt dit 108 te zijn. In de KNVB Beker tegen Excelsior Rotterdam (25-10-2011) scoorde ‘Opa’ twee keer, terwijl in het systeem één keer stond. Ook de beelden bewijzen deze twee doelpunten: één keer met het rechterbeen, één keer met het kale hoofd. In het systeem was Joey Snijders bij de 0-3 de doelpuntenmaker. 

 

Door deze verandering is het thuis- en uitbalans in evenwicht. Van Meegdenburg scoorde 54 keer op sportpark Panhuis en ook 54 keer op vreemde bodem.

 

Dennis van Meegdenburg wordt in de laatste minuten van Spakenburg - G.V.V.V. gewisseld. Het was de laatste officiële wedstrijd in zijn doelpuntrijke carrière.