Van Meegdenburg twijfelt over voetballoopbaan

24 januari 2014

Vandaag verscheen in de digitale versie van de Veenendaalse Krant een interview, onder deze kop, met de nestor van onze A-selectie over het al dan wel of niet vervolgen van zijn al meer dan imponerende voetbalcarrière op het hoogste zaterdag amateurniveau.  

Dennis is ondertussen nu bezig aan zijn 6de seizoen bij G.V.V.V. en daarvoor verdedigde hij maar liefst 16 jaargangen lang de kleuren van v.v. Bennekom.

Zo zien we Dennis van Meegdenburg nog graag vele malen in het blauwe tenue, als hij zijn vreugde laat zien na het maken van een doelpunt.
Foto: Herman Stöver

Kortom 22 jaar topvoetbal bij de amateurs is een periode die hoogstwaarschijnlijk maar heel weinig, of misschien wel geen enkele, speler hem na kan zeggen. Daarom zijn de overwegingen van ‘Opa’, zoals hij liefkozend wordt genoemd, die hij in het artikel laat optekenen ook zeer goed te begrijpen en legitiem.

 

Uiteraard is er maar een man die daarover beslist, en dat is Dennis van Meegdenburg zelf. Maar toch hopen alle Blauwen dat we nog een extra seizoen mogen gaan genieten van de doelpunten van deze zeer weinig geschorste, en zelden geblesseerde, goalgetter. En zelfs al zou zijn gemiddelde productie wat stokken, die ligt tot nu toe op ruim 11 competitiegoals per seizoen, dan nog is Van Meegdenburg zeer belangrijk met z’n ervaring, spelinzicht , nooit aflatende inzet en ijver en het coachen van zijn ploeggenoten. Maar daarnaast is Dennis ook als mens, zeer bescheiden, innemend en rustig. Bovendien is hij ook altijd aanspreekbaar voor de supporters. Om kort te gaan, ook als persoon zijn zijn kwaliteiten onbetwist. 

 

Samengevat: We roepen Dennis op om er nog één seizoen aan vast te knopen, want daar zal hij heel veel G.V.V.V.-ers een zeer groot plezier mee doen!!!

Maar dat niet alleen, ook door topklasse competitie genoten worden zijn naam en voetbaldaden nog vaak met heel veel waardering en respect uitgesproken. Niet alleen door de neutrale toeschouwers, de arbitrage, de bobo’s, het journaille, maar ook supporters van de opponenten stellen hun bewondering vaak niet onder stoelen of banken. Dus er zijn nog veel meer zaterdag voetballiefhebbers die, ondanks dat Dennis van Meegdenburg voor diverse onder hen een concurrent is, hem nog heel graag aan het werk zien op de voetbalvelden.

Het zal een absoluut een dilemma zijn om een juiste beslissing te nemen over stoppen of doorgaan, maar hopelijk hebben we hiermee voldoende argumenten aangevoerd om Dennis van Meegdenburg over de streep te trekken en hoeft er geen actiegroep in het leven geroepen te worden.

 

Klik hier om het interview met Dennis van Meegenburg te lezen.