Winterstop en schaduwprogramma G.V.V.V. (upd.)

19 december 2013

Achter de schermen is teammanager Eddy Schoeman in de afgelopen tijd weer zeer druk in de weer geweest om een oefen- en schaduwprogramma samen te stellen voor de komende winterstop en de maanden januari en februari. Op een tweetal hiaten na, is hij daarin weer volledig geslaagd.

 

Er is gekozen om tot de hervatting van de competitie, op zaterdag 18 januari 2014 uit tegen HHC Hardenberg, zoveel mogelijk oefenwedstrijden te spelen, oftewel iedere dinsdagavond en zaterdagmiddag (dit mede gezien het feit er ook nog wel eens wedstrijden uit kunnen vallen door de weersomstandigheden).

Naast USV Hercules (zondag hoofdklasse) zullen we in principe ook sv DFS Opheusden (zaterdag 1ste klasse), CSV Apeldoorn en Bennekom  (beide zaterdag hoofdklassers) verwelkomen op Sportpark Panhuis.

 

Het schaduwprogramma tijdens de competitie was nog niet geheel compleet bij de eerste publicatie. Zo moest er nog een alternatieve tegenstander gevonden voor zaterdag 18 januari wanneer G.V.V.V. uit tegen HHC Hardenberg speelt op natuurgras. 

 

Dat hiaat is ondertussen ingevuld. Mocht er op 18 januari een afgelasting van HHC Hardenberg - G.V.V.V. plaatsvinden, dan staat een schaduwwedstrijd uit tegen FC Breukelen gepland, op voorwaarde natuurlijk dat ook LRC Leerdam versus FC Breukelen wordt afgelast, en het kunstgras bij de zaterdag eerste klasser bespeelbaar is.

 

Ook zaterdag 8 februari heeft nu een invulling gekregen bij een algehele afgelasting. Als schaduw wedstrijd speelt G.V.V.V. dan eventueel thuis tegen S.C. AH '78. Deze zaterdag tweede klasser uit Huizen is competitie genoot van zustervereniging De Merino's en regio voetbalclubs Renswoude, Valleivogels en Woudenberg. 

 

Het complete programma treft u hieronder aan en is ook terug te vinden in de agenda of door hier te klikken.