Bart Broeder opvolger van Eddy Schoeman

1 mei 2015

Eind maart had de huidig teammanager Eddy Schoeman het bestuur te kennen gegeven dat hij na zes jaar meer dan trouwe dienst zijn taken aan het einde van dit seizoen wilde gaan neerleggen. Het besluit van Eddy werd door vele binnen onze club betreurd, maar ook gerespecteerd en dus moest er een zoektocht worden ondernomen naar een nieuwe ‘Manus van alles’ die alle niet direct voetbal gerelateerde zaken omtrent de A-selectie voor zijn rekening kan en wil nemen.

Gelukkig is het bestuur en de afdeling voetbal technische zaken er op redelijk korte termijn in geslaagd om een opvolger te vinden voor de taak van teammanager, die achter de schermen tijdrovend en veelomvattend is,
Want bij deze kunnen wij u mededelen dat Bart Broeder bereid is gevonden om Eddy Schoeman op te volgen.

De 46-jarige Bart Broeder speelde zeven seizoenen (van 1997 t/m 2004) voor onze hoofdmacht als vleugelverdediger, en speelde daarvoor bij Huizen en Bennekom. Bij G.V.V.V. droeg hij in officiële wedstrijden 185x het blauwe tenue. We mogen dus stellen dat Bart Broeder best een beetje (veel) blauw bloed door de aderen heeft stromen en hopelijk ook de juiste man op de juiste plaats zal zijn. Aan zijn enthousiasme zal het zeker niet liggen, zo hebben we ondertussen al gemerkt.
We zijn dat ook zeer verheugd dat Bart Broeder in het komende seizoen de taken van teammanager op zich wil gaan nemen.

Loek Budding,
Voetbal technische zaken.