Eddy Schoeman stopt na dit seizoen

30 maart 2015

Eddy Schoeman heeft afgelopen weekend aangegeven dat hij na dit seizoen zijn taken als teammanager van de A-selectie zal neerleggen. Hoewel wij zijn besluit uiteraard respecteren, vinden wij dit ontzettend jammer.

 

Eddy heeft in de afgelopen zes jaar laten zien dat hij een uitstekende teammanager was en nog steeds is. Iemand die zijn taken en verantwoordelijkheden kende en alles tot in perfectie uitvoert. Dit werd en wordt door de A-selectie en technische staf, maar door ook door alle andere geledingen binnen G.V.V.V., zeer gewaardeerd. Hij zorgde ervoor dat iedereen steeds op de hoogte werd gehouden van allerlei zaken, die betrekking hebben op de A-selectie.

 

De taken van de teammanager zijn veelomvattend en kosten heel veel tijd en energie. Eddy heeft daarom ook aangegeven dat het tijd wordt om zich met andere dingen bezig te gaan houden. Eddy is in de afgelopen zes jaar een belangrijk onderdeel geweest van de succesvolle periode van onze hoofdmacht. Hoewel het seizoen nog niet is afgelopen, willen wij Eddy alvast zeer hartelijk bedanken voor alles wat hij voor de A-selectie en technische staf, maar ook voor ons allen heeft gedaan.

 

G.V.V.V. gaat nu op zoek naar een nieuwe teammanager. Eddy heeft al wel aangegeven de mogelijke opvolger bij te staan en te begeleiden bij de inwerkperiode.

 

Loek Budding,

Bestuurslid VTZ.